STN EN ISO 8743: 2000 (02 2176), Spojovacie súčiastky. Ryhované kolíky s ryhovaním v strede na polovičnej dĺžke (ISO 8743: 1997). - Ciklamíni, Ľuboš; Ciklamíni, Igor; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8743: 1997