STN EN ISO 8746: 2000 (02 2190), Spojovacie súčiastky. Ryhované kolíky s polguľovou hlavou (ISO 8746: 1997). - Ciklamíni, Ľuboš; Ciklamíni, Igor; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8746: 1997