STN EN ISO 8746: 2000 (02 2190), Spojovacie súčiastky. Ryhované kolíky s polguľovou hlavou (ISO 8746: 1997). - Ciklamíni, Ľuboš; Ciklamíni, Igor; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8746: 1997
Táto norma nahradzuje STN 02 2190 z 5. 6. 1952 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľuboš Ciklamíni, Igor Ciklamíni, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy