STN EN ISO 8747: 2000 (02 2191), Spojovacie súčiastky. Ryhované kolíky so zápustnou hlavou (ISO 8747: 1997). - Ciklamíni, Ľuboš; Ciklamíni, Igor; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8747: 1997