STN EN ISO 14588: 2001 (02 2300), Nity s tŕňom. Terminológia a definície (ISO 14588: 2000). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14588: 2000