STN EN ISO 14589: 2002 (02 2306), Nity s tŕňom. Mechanické skúšky (ISO 14589: 2000). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Kunc, Václav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14580: 2000 v českom jazyku