STN EN ISO 15973: 2002 (02 2340), Uzavreté nity s tŕňom s predpísaným pretrhnutím, s plochou hlavou -AIA/St (ISO 15973: 2000). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Kunc, Václav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 15973: 2000 v českom jazyku