STN EN ISO 15973: 2002 (02 2340), Uzavreté nity s tŕňom s predpísaným pretrhnutím, s plochou hlavou -AIA/St (ISO 15973: 2000). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Kunc, Václav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 9 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 15973: 2000 v českom jazyku
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN ISO 15973 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová, Václav Kunc. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky, TNK 9 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy