STN EN ISO 15976: 2003 (02 2342), Nity s tŕňom s uzatvoreným ukončením s rozpojovacím vyberacím tŕňom a vyčnievajúcou hlavou - St/St (ISO 15976: 2002). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou veryiou EN ISO 15976: 2002