STN EN ISO 15976: 2003 (02 2342), Nity s tŕňom s uzatvoreným ukončením s rozpojovacím vyberacím tŕňom a vyčnievajúcou hlavou - St/St (ISO 15976: 2002). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou veryiou EN ISO 15976: 2002
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy