STN EN ISO 16585: 2003 (02 2342), Nity s tŕňom s uzatvoreným ukončením s rozpojovacím vyberacím tŕňom a vyčnievajúcou hlavou - A2/SSt (ISO 16585: 2002). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 16585: 2002