STN EN ISO 15983: 2003 (02 2343), Nity s tŕňom s otvoreným ukončením s rozpojovacím vyberacím tŕňom a vyčnievajúcou hlavou - A2/A2 (ISO 15983: 2002). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 15983: 2002