STN EN ISO 15978: 2003 (02 2344), Nity s tŕňom s otvoreným ukončením s rozpojovacím vyberacím tŕňom a zapustenou hlavou - AlA/St (ISO 15978: 2002). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 15978: 2002
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy