STN EN 13001-3-3: 2015 (27 0043), Žeriavy. Všeobecný návrh Časť 3-3 Medzné stavy a overovanie spôsobilosti kontaktu kolesa s koľajnicou - Rusňák, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13001-3-3: 2014