STN EN 13001-3-3: 2015 (27 0043), Žeriavy. Všeobecný návrh Časť 3-3 Medzné stavy a overovanie spôsobilosti kontaktu kolesa s koľajnicou - Rusňák, Peter; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Žeriavy a zdvíhacie zariadenia (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13001-3-3: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13001-3-3 z apríla 2015 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Žeriavy a zdvíhacie zariadenia
Keywords: normy