STN IEC 60884-2-7/A1: 2015 (35 4520), Vidlice a zásuvky na používanie v domácnostiach a na podobné účely Časť 2-7 - Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto zmena A1 STN IEC 60884-2-7: 2011 obsahuje slovenskú verziu IEC 60884-2-7: 2011/A1: 2013 vrátane IEC 60884-2-7: 2011/A1: 2013/Cor. 1 Mar. 2014
Spracovateľ: Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy