STN ISO 4386-2: 1999 (02 3416), Klzné ložiská. Kovové viacvrstvové klzné ložiská Časť 2 Deštruktívne skúšanie spoja pre výsledky hrúbky ≥ 2 mm - Krivošík, Vít; Škamla, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 4386-2: 1982