STN EN 16350: 2015 (83 2328), Ochranné rukavice. Elektrostatické vlastnosti. - Katuščáková, Gabriela; Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16350: 2014