STN EN 16350: 2015 (83 2328), Ochranné rukavice. Elektrostatické vlastnosti. - Katuščáková, Gabriela; Kočanová, Natália; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16350: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 16350 z októbra 2014 v celom rozsahu
Spracovateľ: Gabriela Katuščáková, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy