STN ISO 4382-1: 1999 (02 3417), Klzné ložiská. Zliatiny medi Časť 1 Zliatiny medi pre monometalické a viacvrstvové hrubostenné klzné ložiská - Krivošík, Vít; Škamla, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 4382-1: 1991