STN ISO 4382-1: 1999 (02 3417), Klzné ložiská. Zliatiny medi Časť 1 Zliatiny medi pre monometalické a viacvrstvové hrubostenné klzné ložiská - Krivošík, Vít; Škamla, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 4382-1: 1991
Spracovateľ: Vít Krivošík, Ján Škamla.
Norma je zrušená od 1. 5. 2022
Keywords: normy