STN ISO 4382-2: 1999 (02 3417), Klzné ložiská. Zliatiny medi Časť 2 Tvárna zliatina pre monometalické klzné ložiská - Krivošík, Vít; Škamla, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 4382-2: 1991