STN ISO 7905-1: 2000 (02 3418), Klzné ložiská. Únava ložísk Časť 1 Klzné ložiská v skúšobných zariadeniach a ich použitie pri podmienkach hydrodynamického mazania - Jančúch, Jozef; Škamla, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 7905-1: 1995
Spracovateľ: Jozef Jančúch, Ján Škamla.
Norma je zrušená od 1. 4. 2022
Keywords: normy