STN EN 12385-5: 2003 (02 4401), Oceľové laná. Bezpečnosť Časť 5 Viacpramenné laná pre výťahy - Juhás, Martin; Jánoška, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12385-5: 2002