STN EN 12385-9: 2003 (02 4401), Oceľové laná. Bezpečnosť Časť 9 Uzavreté vinuté nosné laná pre zariadenia lanových dráh určených na prepravu osôb - Comorek, Jozef; Jánoška, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou veriou EN 12385-9: 2002
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 12385-9 z mája 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Comorek, Ivan Jánoška.
Keywords: normy