STN EN 12385-7: 2003 (02 4401), Oceľové laná. Bezpečnosť Časť 7 Uzavreté vinuté laná pre banské šachty - Juhás, Martin; Jánoška, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12385-7: 2002 vrátane opravy z októbra 2002