STN EN 12385-7: 2003 (02 4401), Oceľové laná. Bezpečnosť Časť 7 Uzavreté vinuté laná pre banské šachty - Juhás, Martin; Jánoška, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12385-7: 2002 vrátane opravy z októbra 2002
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 12385-7 z mája 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Martin Juhás, Ivan Jánoška.
Keywords: normy