STN ISO 464: 1997 (02 4606), Valivé ložiská. Radiálne ložiská s pružným poistným krúžkom. Rozmery a tolerancie. - Krivošík, Vít; Jančúch, Jozef; Škamla, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 38 Valivé ložiská (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 464: 1995
Spracovateľ: Vít Krivošík, Jozef Jančúch, Ján Škamla. Technická normalizačná komisia: TNK 38 Valivé ložiská
Norma je zrušená od 1. 4. 2022
Keywords: normy