STN ISO 582: 1997 (02 4613), Valivé ložiská. Rozmery zaoblení. Maximálne hodnoty. - Krivošík, Vít; Jančúch, Jozef; Škamla, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 582: 1995