STN ISO 582: 1997 (02 4613), Valivé ložiská. Rozmery zaoblení. Maximálne hodnoty. - Krivošík, Vít; Jančúch, Jozef; Škamla, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 38 Valivé ložiská (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 582: 1995
Táto norma nahrádza STN 02 4613 z 27. 10. 1982 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vít Krivošík, Jozef Jančúch, Ján Škamla. Technická normalizačná komisia: TNK 38 Valivé ložiská
Keywords: normy