STN ISO 492: 2003 (02 4618), Valivé ložiská. Radiálne ložiská. Tolerancie. - Filippi, Peter; Škamla, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 38 Valivé ložiská (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje ISO 492: 2002
Táto norma nahrádza STN ISO 492 z novembra 1998
Spracovateľ: Peter Filippi, Ján Škamla. Technická normalizačná komisia: TNK 38 Valivé ložiská
Norma je zrušená od 1. 4. 2022
Keywords: normy