STN EN ISO 10807: 2001 (02 8320), Potrubie. Vlnovcové ohybné kovové hadice montované ako ochrana elektrických káblov vo výbušnej atmosfére (ISO 10807: 1994). - Blaho, Peter; Drang, Jozef; Janíček, Miloslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 10807: 1996 v českom jazyku