STN EN ISO 10807: 2001 (02 8320), Potrubie. Vlnovcové ohybné kovové hadice montované ako ochrana elektrických káblov vo výbušnej atmosfére (ISO 10807: 1994). - Blaho, Peter; Drang, Jozef; Janíček, Miloslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 49 Průmyslové ocelové potrubí a potrubní součásti (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 10807: 1996 v českom jazyku
Spracovateľ: Peter Blaho, Jozef Drang, Miloslav Janíček. Technická normalizačná komisia: TNK 49 Průmyslové ocelové potrubí a potrubní součásti
Keywords: normy