STN EN 751-1: 1999 (02 9285), Tesniace materiály na kovové závitové spoje v styku s 1., 2. a 3. triedou plynov a horúcou vodou Časť 1 Anaeróbne tesniace materiály - Čápka, Michal; Madár, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 751-1: 1996