STN EN 751-3 + AC: 1999 (02 9285), Tesniace materiály na kovové závitové spoje v styku s 1., 2. a 3. triedou plynov a horúcou vodou Časť 3 Nesintrované PTFE pásky - Čápka, Michal; Madár, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 751-3: 1996 vrátane jej zmeny AC: 1997
Spracovateľ: Michal Čápka, Ján Madár. Technická normalizačná komisia: TNK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy