STN EN ISO 8044: 2002 (03 8001), Korózia kovov a zliatin. Základné termíny a definície (ISO 8044: 1999). - Drang, Jozef; Lakatoš, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8044: 1999