STN EN ISO 8044: 2002 (03 8001), Korózia kovov a zliatin. Základné termíny a definície (ISO 8044: 1999). - Drang, Jozef; Lakatoš, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8044: 1999
Spracovateľ: Jozef Drang, Peter Lakatoš. Technická normalizačná komisia: TNK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii
Norma je nahradená normou STN EN ISO 8044 z októbra 2016 v celom rozsahu
Keywords: normy