STN ISO 7441: 1992 (03 8112), Korózia kovov a zliatin. Stanovenie kontaktnej korózie pri atmosférických koróznych skúškach. - Tlamsa, Jan; Klimošová, Zorka (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 7441: 1984