STN ISO 7441: 1992 (03 8112), Korózia kovov a zliatin. Stanovenie kontaktnej korózie pri atmosférických koróznych skúškach. - Tlamsa, Jan; Klimošová, Zorka; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 32 Ochrana proti korozi (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 7441: 1984
Spracovateľ: Jan Tlamsa, Zorka Klimošová. Technická normalizační komise: TNK 32 Ochrana proti korozi
Keywords: normy