STN EN ISO 11306: 2001 (03 8113), Korózia kovov a zliatin. Návod na expozíciu kovov a zliatin morskej vode a na hodnotenie expozície (ISO 11306: 1998). - Chovancová, Marta; Kóciová, Gabriela (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 11306: 1998