STN EN ISO 7384: 2001 (03 8120), Korózna skúška v umelej atmosfére. Všeobecné požiadavky (ISO 7384: 1986). - Kubaský, Juraj; Drang, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 7384: 1995