STN EN ISO 7384: 2001 (03 8120), Korózna skúška v umelej atmosfére. Všeobecné požiadavky (ISO 7384: 1986). - Kubaský, Juraj; Drang, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 7384: 1995
Spracovateľ: Juraj Kubaský, Jozef Drang. Technická normalizačná komisia: TNK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii
Keywords: normy