STN ISO 4538: 1992 (03 8133), Kovové povlaky. Skúška korózie thioacetamidom (Skúška TAA). - Kvapil, Jaroslav; Klimošová, Zorka (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 4538: 1978