STN ISO 4538: 1992 (03 8133), Kovové povlaky. Skúška korózie thioacetamidom (Skúška TAA). - Kvapil, Jaroslav; Klimošová, Zorka; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 32 Ochrana proti korozi (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 4538: 1978
Spracovateľ: Jaroslav Kvapil, Zorka Klimošová. Technická normalizační komise: TNK 32 Ochrana proti korozi
Norma je zrušená od 1. 8. 2016
Keywords: normy