STN EN ISO 4543: 2001 (03 8144), Kovové a iné anorganické povlaky. Všeobecné zásady koróznych skúšok v podmienkach skladovania (ISO 4543: 1981). - Chovancová, Marta; Kóciová, Gabriela (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 4543: 1994