STN EN ISO 4543: 2001 (03 8144), Kovové a iné anorganické povlaky. Všeobecné zásady koróznych skúšok v podmienkach skladovania (ISO 4543: 1981). - Chovancová, Marta; Kóciová, Gabriela; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 4543: 1994
Spracovateľ: Marta Chovancová, Gabriela Kóciová. Technická normalizačná komisia: TNK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii
Keywords: normy