Verejné zdravie a produkcia potravín /
Uložené v:
| Hlavní autori: | , , |
|---|---|
| Médium: | Kniha |
| Jazyk: | Slovak |
| Vydané: |
Nitra :
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre,
2015.
|
| Vydanie: | 2. nezmen. vyd. |
| Témy: | |
| ISBN: |
9788055213248 (brož.) |
| Fyzický popis: |
120 s. : grafy, mp., sch., tab. ; 29 cm. |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

| Fyzický popis: | 120 s. : grafy, mp., sch., tab. ; 29 cm. |
|---|---|
| Užívatelia: | Pre študentov SPU |
| Bibliografia: | Bibliografia: s. 112-120 |
| ISBN: | 9788055213248 (brož.) |