STN EN ISO 4536: 2001 (03 8146), Kovové a anorganické povlaky na kovových podkladoch. Korózna skúška soľnými kvapkami (skúška SD) (ISO 4536: 1985). - Chovancová, Marta; Kóciová, Gabriela (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 4536: 1995