STN EN ISO 4536: 2001 (03 8146), Kovové a anorganické povlaky na kovových podkladoch. Korózna skúška soľnými kvapkami (skúška SD) (ISO 4536: 1985). - Chovancová, Marta; Kóciová, Gabriela; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 4536: 1995
Spracovateľ: Marta Chovancová, Gabriela Kóciová. Technická normalizačná komisia: TNK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii
Keywords: normy