STN EN ISO 3882: 2004 (03 8150), Kovové a iné anorganické povlaky. Prehľad metód merania hrúbky (ISO 3882: 2003). - Chovancová, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 3882: 2003